— Om mig —

Lovisa Adolfsson heter jag och är 42 år gammal. Jag har drivit företag i 24 års tid och vet hur viktigt det är med en balans mellan chefer och medarbetare. Att leda och driva en grupp kräver gott ledarskap men även mycket empati och förståelse för att få hela gruppen med sig. Jag coachar därför både privat personer som står i förändringar i livet till att bli starkare, men även företag att skapa bra ledarskap och "vi" anda.

Intresset för andra människors hälsa och att kunna hjälpa andra till en kroppslig och själslig balans, har bara vuxit sig starkare med åren. Jag jobbar med helheten hos din kropp för att få den i balans. Jag är utbildad friskvårdsmassör, reiki master, biomagnetism instruktör, och stress och trauma coach.

Ingen behandling hos mig är den andra lik. Jag jobbar helt med vad din kropp behöver för dagen. Mitt huvudsakliga fokus vid ett besök hos mig ligger i att lösa upp blockeringar som satt sig i kroppen och har många bra väl inarbetade metoder för att hjälpa dig komma vidare och få redskap på vägen. 

Jag vill jobba med just din kropp och få den i balans. Det är mitt uppdrag och min styrka.