— Om mig —

Lovisa Lindén heter jag och är 39 år gammal. Jag har drivit företag i 20 års tid och vet hur viktigt det är med en balans mellan chefer och medarbetare. Att leda och driva en grupp kräver gott ledarskap men även mycket empati och förståelse för att få hela gruppen med sig. Jag coachar därför både privat personer som står i förändringar i livet till att bli starkare, men även företag att skapa bra ledarskap och "vi" anda.

Intresset för andra människors hälsa och att kunna hjälpa andra till en kroppslig och själslig balans, har bara vuxit sig starkare med åren. Jag jobbar med helheten hos din kropp vare sig det gäller coaching, massage eller medialt arbete. Jag är utbildad friskvårdsmassör, reiki master, certifierat medium samt genomgår en utbildning i kinesiologi.

Ingen behandling hos mig är den andra lik. Jag jobbar helt med vad din kropp behöver för dagen. Mitt huvudsakliga fokus vid ett besök hos mig ligger i att lösa upp blockeringar som satt sig i kroppen, den blockeringen kan sitta i även från tidigare liv och vi gör då en regressions resa.

Som komplement till sin behandling använder sig Lovisa ibland av tarotkort och intuitiva meddelanden som hon tar emot under behandlingen. Hon är dock noga med att poängtera att hon inte spår i framtiden utan använder budskapen som stöd för att hjälpa kunderna att må bättre.

Jag vill jobba med just din kropp och få den i balans. Det är mitt uppdrag och min styrka.

Personligt om mig

Jag tror på änglar och de budskap de vill förmedla till oss människor. Jag har varit medial sen barnsben. Med åren har min mediala förmåga växt sig starkare och jag är nu helt öppen med vad jag ser och vill gärna dela med mig